2009-11-30 / 16:47:21

Det doftar och känns exakt som när det var vi, Och jag får tänka på att låta bli, Men det känns, du vet det känns

Skola idag. Träning snart. Plugg ikväll.

Så ser min dag ut. Nu ska jag göra mig iordning, ikväll kommer kanske bilder från när jag och Amanda var och såg Melissa Horn :)


2009-11-16 / 20:32:06

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen

Nu ska jag ta mig tid att berätta om i lördags!

Jag förov mig på morgonen, så jag fick stressa på morgonen. Sen åkte jag och Amanda ner till stan och tog bussen därifrån till Piteå. När vi kom fram så gick vi och åt ganska direkt - kycklingsallad. Sen så gick vi på stan, jag köpte en tröja och en julklapp (till Elin och Johan) och en "huvudmasserare". Vi fikade också på Wayne´s och när stan stängde så gick vi till busstationen och försökte komma fram till hur vi skulle ta oss till Acusticum(?)

Ska ju inte glömma att när jag skulle fråga en tjej om vägen till turistbyrån så sa hon "Sorry, I don´t speak swedish" och Amanda nästan låg ner på gatan av skratt hahahaha. Tillslut, efter att vi frågat någon mer så hittade vi till turistbyrån, men då var det STÄNGT! Så vi tog en karta istället!!

Middag åt vi på MAX och sen köpte vi godis och började våran vandring. Vi gick längst E4-an (?), och tillslut så kom vi oss fram!

Väl framme så såg vi Melissa Horn ♥ Himla fint var det! Efteråt så hämtade Sue och Per oss!
(Kommer komma ett inlägg med bara bilder sen också) Amanda måste bara skicka dom!


2009-11-06 / 16:15:26

They're Out To Get You, Better Leave While You Can

Hejsan svejsan! Idag så hade vi so-förhör och sen hk-prov. Jag tror nog att provet gick ganska bra.. men jag vet inte riktigt. Sen när vi skulle ha gympa på sista timmen, så var det något trasigt så det fanns typ ingen el och var kolsvart (dom höll på att gräva utanför) så då sprang alla runt där och busade... hahaha!!!
Men sen började ljuset funka och då hade vi musikuppvärmningen och det gick jättebra! Vi fick MVG så jag är då nöjd haha! Sen hade vi matta och sen lekte vi lite. Men jag fick ett knä i låret så nu har jag typ fått en lårkaka. Mums.............. hehe...

Men nu ska jag göra mig klar, och sen kommer Matilda så far vi och hämtar ut biljetterna till NEW MOON!


RSS 2.0